MISTRESS DIANA

Med en spänstig, ungdomlig och petite kropp, ögon som blixtrar av grymhet, lust och iskall självbehärskning och en aura av absolut förförelse är Mistress Diana en skicklig dominatrix vars djupaste nöje är att manipulera män och förvandla dem till lydiga små leksaker. Den fullständiga kontrollen och känslan av makt är både källan till hennes tillfredsställelse och motivationen bakom hennes sadistiska utforskningar. Med tiden har hon upptäckt en speciell form av feminisering; en passion som växer sig starkare med varje förödmjukad kund. Mistress Diana har ägnat månader åt att utveckla ett speciellt träningsprogram – ett program som lär hennes villiga slavar hur man överlämnar sig helt till feminiseringen och att njuta fullständigt av förödmjukelsens sötma. Djupgående studier i både bondage och disciplin har gjort Mistress Diana till en repens mästarinna, där hon binder slavarna och förhöjer deras njutning samtidigt som de tyglas under njutningsfullt lidande. I takt med att de drivs allt närmare desperationens kant både retar och straffar Mistress Diana sina ivriga offer när hon stimulerar alla deras hungriga sinnen, och försäkrar att de upplever sann hjälplöshet och självuppoffring medan sessionen går mot sitt klimax.

MISTRESS VICTORIA

Lång, ståtlig och formidabel – Madame Victoria är allt som utgör en perfekt domina. Detta gör hennes slavar galna av åtrå och får dem att återvända till hennes smärtsamma leksaker och sadistiska fantasi, om och om igen. Madame Victoria har många års erfarenhet av att kontrollera, regissera och träna män. Hennes skattkammare av hemligheter och kunskaper som är utformade för att ge det absolut bästa utav straffande, korrigering och ljuvlig disciplin. Hon finner njutning i alla de många aspekterna hos sin roll som dominatrix, men tillfredsställs extra mycket av att driva sina ivriga slavar till den absolut gränsen; vilket garanterar en upplevelse av fullständig underkastelse och absolut kontroll. Trampning, fysisk bestraffning och dyrkande av stilettklackar används gärna för att skapa lydnad och hon är inte rädd för att använda verbal förnedring och fantasifulla leksaker för att reducera slavarna till darrande vrak, ett objekt, en möbel – på vilken hon kan placera sin drink eller vila sina fötter. För Mistress Victoria är det självklart att en mans existens bör betraktas som en tacksam och lydig tjänare…och ingenting mer. Män må vara skapta med en högre fysisk styrka, men det är uppenbart att detta bara är naturens sätt att visa att han är menad att krossas under en mäktig kvinnas klackar.

Två Dominor. En Slav. Obegränsade möjligheter.

Mistress Diana och Madame Victoria möts tillsammans för att skapa en dominatrix-upplevelse som vida överstiger summan av dess delar. De är båda syndigt grymma, oändligt kreativa och ytterst skickliga när det handlar om bestraffning och disciplin. Tillsammans skapar de skräddarsydda upplevelser med oöverträffad njutning för alla sinnena. De turas om att hänge sig åt fysisk och psykisk tortyr, genom att öppna upp alla möjligheter att uppleva förnedringen, omvandlingen och friheten du trånar efter…oavsett om du redan inser det, eller inte. Att uppleva dessa kraftfulla kvinnor tillsammans är som att omsluta sig själv av en överväldigande dynamik. Låt sig själv dras mellan två kraftfulla dominors krafter och ta del av deras gränslösa kreativitet och villigheten att leda dig djupt ner i kaninhålet av njutning, smärta och allt däremellan. Ta del av ett äventyr som inte liknar någonting du tidigare har sett. Släpp taget och äntra en värld där gränser är till för att testas, där din kropp och ditt sinne förvandlas till leksaker att förlusta sig med och där två gudinnor väntar på att dyrkas.

/ Domina Stockholm / Fetish / BDSM / Mistress / Kink / Dungeon / Dominatrix / FemDom / Dominatrix Stockholm / BDSM-studio Sverige / BDSM Stockholm / Härskarinna /