MISTRESS DIANA

Mistress Diana är ung, petite, och förförisk domina. Hon älskar att subtilt manipulera män till lydiga redskap. Hon njuter av kontrollen och maktberusningen den ger. En av hennes specialiteter är att feminisera män, förvandla män till små lydiga slynor. Mistress Diana har utformat en speciell träning som gradvis lär slynor att bli feminiserade och förnedrade samt upplärda i att ge njutning. Dessutom gillar Mistress Diana att binda upp sina slavar så att de inte rymmer medans hon plågar dem. Mistress Diana är intresserad av bondage och njuter av att binda sin slav så att han får känna sig utlämnad och hjälplös medan hon driver honom till desperation.

MISTRESS VICTORIA

Mistress Victoria är en lång, ståtlig och bastant dominant dam. Hon har många års erfarenhet av att kontrollera och styra män. Hon har under flera år haft en egen BDSM-studio. Hon älskar speciellt att trycka till en man så han får känna sig riktigt undergiven och styrd. Mistress Victoria kan tex använda trampling, fysisk bestraffning och sina sylvassa klackar för att få dig lydig. Hon njuter av att förnedra dig verbalt och se dig förminskad till en nyttig idiot, en möbel att ställa sin drink på, en passopp, städare, fotslickare eller fånge. För henne är det sedan länge en självklarhet att mannens närvaro enbart är berättigad i form av tacksam och lydig tjänare. Mannen må visserligen vara född starkare och med mer muskler än kvinnan, men detta bara för att han är född att bära åt henne, slava åt henne och göra hennes liv bättre och bekvämare.

/ Domina Stockholm / Fetish / BDSM / Mistress / Kink / Dungeon / Dominatrix / FemDom / Dominatrix Stockholm / BDSM-studio Sverige /