SESSIONER MED TVÅ DOMINOR

Släpp taget om dina hämningar. Häng av dig maskulinitetens mask vid dörren. Offra din självbild vid den feminina kraftens altare och upplev den ultimata verklighetsflykten som endast två starka, erfarna och åtråvärda dominor kan tillhandahålla. Sedan vi började kombinera våra passioner med våra grymma och sadistiska fantasier och våra obegränsade resurser har vi upptäckt nya sätt att motivera, inspirera och föra varandra framåt mot nya möjligheter. Tillsammans är vi mer än summan av våra delar. Tillsammans är vi oövervinnerliga.

Våra dubbel dominatrix-sessioner skapas utifrån dina behov och våra gemensamma infall, vilket innebär att varje erfarenhet i vårt sällskap kommer vara lika unik som dina lustars innersta mörker. Inför varje session kommer du få en lista på kinks, där du kan ange dina specialintressen, önskemål och hårda gränser. Vi erbjuder dekadens och njutning; champagne, drinkar, lätta förfriskningar, ett hövligt välkomnande och en dusch väntar på dig. Sedan bjuds du in att anta rollen som den undergivna mannen – en slav, en leksak och ett verktyg för vårt behag. Om du längtar efter att få lyda, att bli feminiserad eller trånar att bli tillrättavisad som en värdelös tjänare inför två unikt talangfulla gudinnor – visa oss då att du är redo att utforska dina kinks till fullo.

Ta ett djupt andetag, slappna av och upptäck den oöverträffade njutningen av att förlora dig själv under en kvinnas klackar. Vi ger dig nyckeln…allt du behöver göra är att låsa upp dörren.

Double Domination sessioner i vår Lyxiga Dungeon i Stockholm:

1 timme – 4000 SEK

1,5 timme – 5500 SEK

2 timmar – 7000 SEK

3 timmar – 10000 SEK

*Vid sessioner som är minst två timmar bjuder vi på mousserande.

Villkor

  • Avancerade sessioner kan medföra en ytterligare avgift.
  • Vänligen notera att alla sessioner kräver en deposition för att bekräftas.
  • Utöver den bokade tiden så kommer 30 minuter tilläggas för dusch både innan och efter sessionen, och för att ge dig chansen att landa och diskutera din upplevelse.